Dissing, Kleive og Reiersrud

Som Den Gyldne Sol

Arrangementet er afsluttet

Vor Frue Kirke Assens , Damgade 17, 5610, Assens

Billetpriser: Siddepladser 20 DKK inkl. gebyr

Danmarks folkekære sanger og fortolker, Povl Dissing, giver sammen med to af Norges ypperligste musikere, organisten Iver Kleive og guitaristen Knut Reiersrud, koncert i Vor Frue kirke i Assens. Og der venter publikum en oplevelse der kan beskrives som både guddommelig og himmelsk.

Når man sætter Danmarks mest folkekære sanger og fortolker sammen med to af Norges dygtigste musikere, opstår der uundgåeligt en frydefuld situation, der kræver højt til loftet og flotte omgivelser.
Sammen med de to norske musikere, organist og arrangør Iver Kleive og guitarist Knut Reiersrud, har Povl Dissing henrykket med sine fortolkninger af Grundtvigs salmer ved kirkekoncerter og på cd-udgivelsen ’Den signede dag’, som er indspillet i Odense Domkirke.


-------------------
Har du købt med "dinner"? Ring da venligst til Cafe Tobaksgaarden og angiv tidspunktet du ønsker at spise: Tlf. 64 71 20 31

Kørestolsbrugere bedes henvende sig til Tobaksgaarden’s administration ved køb af billet, da vi har et begrænset antal pladser til kørestole.
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om et godt arrangement

Vælg dato:

Føj til din kalender

Vælg den kalender du ønsker at bruge fra listen herunder:

Reminder via SMS:

Indtast dit mobilnummer og få en reminder inden start:

Vælg dato:

Login på din profil

Indtast dit brugernavn og din adgangskode: