Michael Learns To Rock

 

Arrangementet er afsluttet

Tobaksgaarden, Tobaksgaarden 7, 5610, Assens

Billetpriser: siddepladser 20 DKK inkl. gebyr

I løbet af 2015 og 2016 har Michael Learns to Rock været næsten konstant på farten. Rejserne har været mange og har ført bandet til blandt andet byer som Singapore, Kuala Lumpur, Jakarta, Medan, Bandung, Makassar, Manado, Bali, Surabaya, Solo, Port Moresby, Manila, Bangkok, Macau, Hanoi, Taipei, Beijing, Shanghai, Shenzhen, New Delhi, Guwahati, Nagaland, Kolkata, Goa, Tenggarong - ud over naturligvis en række koncerter i Danmark.

Bandet, der som intet andet dansk band har opnået legendestatus i Asien, har ikke haft så travlt i de seneste 15 år, og nyder derfor i efteråret 2016 også et par måneders velfortjent pause fra de lange rejser. Tiden bruges til skrivning og indspilning af nye sange, som vil blive præsenteret i Danmark i løbet af 2017.

Når Michael Learns to Rock drager afsted på deres mini-Danmarks-turné i marts 2017 er det derfor med en lang række store oplevelser og måske også et par nye sange i bagagen.

Sidste år var hele Danmarksturnéen udsolgt, så skynd dig at få fat i din billet.
 

"Dinner"? Ring venligst til Cafe Tobaksgaarden og angiv tidspunktet du ønsker at spise: Tlf. 64 71 20 31

Kørestolsbrugere bedes henvende sig til Tobaksgaarden’s administration ved køb af billet, da vi har et begrænset antal pladser til kørestole.


Læs mere på www.tobaksgaarden.dk

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om et godt arrangement

Vælg dato:

Føj til din kalender

Vælg den kalender du ønsker at bruge fra listen herunder:

Reminder via SMS:

Indtast dit mobilnummer og få en reminder inden start:

Vælg dato:

Login på din profil

Indtast dit brugernavn og din adgangskode: