Black Star Riders

Special Guest: Electric Guitars/ The Weyers

Arrangementet er afsluttet

Gjethuset, Gjethusgade 5, 3300, Frederiksværk

Billetpriser: Unum. ståplads 20 DKK inkl. gebyr

ORIGINALE THIN LIZZY -MEDLEMMER! 
Black Star Riders er tilbage i sadlen igen.

Den 23. februar 2015 bliver bandets andet album, The Killer Instinct, udgivet via Nuclear Blast. Produceret af Nick Raskulinecz (Foo Fighters, Rush, Mastodon, Alice In Chains), The Killer Instinct er hård rock i den klassiske tradition. Og som guitarist Scott Gorham siger: "Vi er så sikre på dette album. Det er et skridt videre i udviklingen af "Black Star Riders."

Det var i 2012, at Black Star Riders blev dannet af fire medlemmer af legendariske Thin Lizzy - Gorham, forsanger / guitarist Ricky Warwick, co-lead guitarist Damon Johnson og bassist Marco Mendoza - plus tidligere Megadeth og Alice Cooper trommeslager Jimmy DeGrasso. Bandets debutalbum All Hell Breaks Loose blev udgivet i 2013, og trak udbredt anerkendelse i Classic Rock, MOJO, Metal Hammer og Kerrang!
Men nu, med The Killer Instinct, Black Star Riders har taget det op et andet hak. "Vi har gået til det næste niveau med denne rekord," siger Ricky Warwick. "Det er det album, der virkelig definerer Black Star Riders.« Og Damon Johnson er lige så eftertrykkelig. "Dette er bandet, jeg har drømt om at være i hele mit liv," siger han. "Et rent, ondt, beskidt rock'n'roll band. Og jeg føler virkelig, at dette er et stor album -. Et stort skridt i udviklingen af dette band "

Bemærk: Garderobe: 20,- Jakker og tasker skal  afleveres i garderoben.

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om et godt arrangement

Vælg dato:

Føj til din kalender

Vælg den kalender du ønsker at bruge fra listen herunder:

Reminder via SMS:

Indtast dit mobilnummer og få en reminder inden start:

Vælg dato:

Login på din profil

Indtast dit brugernavn og din adgangskode: