Brevet

Paolo Nani Teater

21.09.2017

MantziusLive, Johan Mantzius Vej 7 A, 3460, Birkerød

Billetpriser: Standard, numm. 168 DKK, Studerende/børn under 15 år, num 118 DKK inkl. gebyr

PAOLO NANI TEATER: BREVET
 
 BREVET af Paolo Nani , en af verdens bedste komiske skuespillere og en multifacetteret kunstner, er en uhyre enkel forestilling, som er inspireret i den franske forfatter og digter Raymond Queneaus værk Exercises in Style (1947).
Forestillingen er blevet betegnet som kult af den danske såvel som den internationale presse og er en klassiker indenfor det komiske fysiske teater.
 
Paolo Nani, alene på scenen, med rekvisitter der kan være i én kuffert, giver liv til 15 forskellige versioner af den samme, næsten banale historie: Den spilles forlæns, baglæns, med overraskelser, vulgært, uden hænder, som western, som stumfilm, som skrækfilm, som cirkusnummer… uden at der bliver sagt et eneste ord.
 
Forestillingen er et sprudlende studie i stilarter, fyldt med overraskelser og gags, der ikke levner publikums lattermuskler et eneste øjebliks pause i de 70 minutter den varer.
Kvaliteten af Brevet ligger i opsætningens enkelthed: ingen scenografi, intet specielt lys, ingen specielle effekter, intet særligt kostume, men en skuespillers tour de force i præcision, timing og opfindsomhed.
 
Siden 1992 har denne forestilling været præsenteret i 35 lande, i alle fire verdensdele: Den er blevet set på Grønland og i Kina, Spanien og Norge, Finland og Italien, Brasilien og Japan… Mere end 1200 forestillinger er det blevet til med denne grine-klassiker som bliver ved med at overraske, selv om man har set den mange gange.
 
 
Koncept: Paolo Nani, Nullo Facchini
Instruktion: Nullo Facchini

 På MantziusLive er det ikke tilladt at medbringe overtøj og større tasker i koncertsalen. Vi har to garderober:

- En betalingsgarderobe i tilknytning til foyeren, hvor deponeret overtøj og tasker er under opsyn under hele arrangementet. Det koster 20 kr.

- En gratis garderobe i kælderen uden opsyn med deponeret overtøj og tasker, som er på eget ansvar.

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om et godt arrangement

Vælg dato:

Føj til din kalender

Vælg den kalender du ønsker at bruge fra listen herunder:

Reminder via SMS:

Indtast dit mobilnummer og få en reminder inden start:

Vælg dato:

Login på din profil

Indtast dit brugernavn og din adgangskode: