Ida Nielsen & Band

 

04.11.2017

MantziusLive, Johan Mantzius Vej 7 A, 3460, Birkerød

Billetpriser: Standard, stående 200 DKK inkl. gebyr

You can't fake the funk!
Glæd dig til bas, trommer, guitar, keys, rap, dj, masser af soulful vokal og et energifyldt, groovie funkshow, når Ida Nielsen vender hjem til Danmark sammen med sit funky band giver koncert på MantziusLive.

Ida Nielsen lagde den dybe og funky bund for kunstneren Prince i en årrække fra 2010, hvor han inviterede hende til Minnesota til en jam session. Kort tid efter sluttede hun sig til Prince’s band "The New Power Generation" og tog med på en lang verdensturné. I 2013 blev hun endvidere en del af powertrioen 3rdeyegirl, der i 2014 udgav albummet ”Plectrum Electrum” sammen med Prince. Som medlem af 3rdeyegirl og New Power Generation har Ida turneret i hele verden, indspillet albums og spillet i en række live tv-shows.

Musikken beskrives bedst som et mix af oldschool funk blandet med et tvist af hiphop, reggae og verdensmusik. Det er iørefaldende melodier med både attitude og sjæl – og selvfølgelig masser af bas! Hendes første single “SHOWMEWHATUGOT”, fra hendes kommende album, blev håndplukket personligt af Prince som ”Purple Pick Of The Week” på TIDAL.
 
På MantziusLive er det ikke tilladt at medbringe overtøj og større tasker i koncertsalen. Vi har to garderober:

- En betalingsgarderobe i tilknytning til foyeren, hvor deponeret overtøj og tasker er under opsyn under hele arrangementet. Det koster 20 kr.

- En gratis garderobe i kælderen uden opsyn med deponeret overtøj og tasker, som er på eget ansvar.

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om et godt arrangement

Vælg dato:

Føj til din kalender

Vælg den kalender du ønsker at bruge fra listen herunder:

Reminder via SMS:

Indtast dit mobilnummer og få en reminder inden start:

Vælg dato:

Login på din profil

Indtast dit brugernavn og din adgangskode: