Elvis Costello

Solokoncert

Arrangementet er afsluttet

Musikkens Hus, Musikkens Plads 1, 9000, Aalborg

Billetpriser: Numm. siddeplads 20 DKK inkl. gebyr

Elvis Costello
Solokoncert med britisk rockveteran
 
Musikkens Hus i Aalborg er eneste danske stop på vejen, når det musikalske multigenretalent Elvis Costello drager ud på en ny soloturne. Og der bliver nok at glæde sig til. Costello er nemlig en af rockens mest respekterede skikkelser. Siden han dukkede op i sen-70’ernes punkskygge, har han udgivet et hav af plader i vidt forskellige stilarter: rock, pop, jazz, easy listening, klassisk, country, reggae, punk og senest i 2013 hip-hop. Samarbejdspartnerne tæller store kanoner som Chet Baker, Paul McCartney og Burt Bacharach.

Den britiske rockveteran Elvis Costello har altså optrådt i et væld af forskellige konstellationer, men denne gang får publikum i Musikkens Hus fornøjelsen af at opleve ham solo.
 
Om Elvis Costello
Elvis Costello fik sit gennembrud med den new wave-orienterede debut "My Aim Is True" tilbage i 1977 og hittede i Danmark i sen-90'erne med sit easy listening-samarbejde med Burt Bacharach: "Painted From Memory". Elvis Costello er både sanger, musiker, sangskriver/komponist og producent. Ud over sit soloprojekt har han udgivet flere albums med bandet The Attractions, og i de senere år har han stået i front for bandet The Imposters.


Elvis Costello er en scenekunstner, der bjergtager og begejstrer. Med ham på scenen er der lagt op til en musikalsk stjernestund.
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om et godt arrangement

Vælg dato:

Føj til din kalender

Vælg den kalender du ønsker at bruge fra listen herunder:

Reminder via SMS:

Indtast dit mobilnummer og få en reminder inden start:

Vælg dato:

Login på din profil

Indtast dit brugernavn og din adgangskode: