Thomas Warberg - Tobias Dybvad - Jesper Juhl

Talentprisvinderne

Arrangementet er afsluttet

Comedy ZOO, Knabrostræde 19, 1208, København K

Billetpriser: Standard 20 DKK inkl. gebyr

Oplev tre af tidens store komikere, der alle har papir på deres talent! Nemlig de sidste tre års vindere af Zulu Comedy Gallaens talentpris: Jesper Juhl, Thomas Warberg og Tobias Dybvad.

Jesper Juhl vandt  ”Läkerol talentprisen” ved Zulu Comedy Festival 2009. Og med god grund, for han har så sandelig bidraget til dansk stand-up. Jesper brillerer også som både manuskriptforfatter til adskillige tv- og filmsuccesser og har kunnet nydes som lækker medvirkende i TV2 Zulus sitcom “Kristian”.

Thomas Warberg afvæbner alle med et sønderjysk, jovialt førstehåndsindtryk, der gør de efterfølgende serier af grænsesøgende jokes og pirrende punchlines særdeles overraskende. Thomas Warberg har de sidste sæsoner kunnet opleves som komikerspiller i ”Live fra Bremen”. Warberg blev belønnet med talentprisen i 2010.

Tobias Dybvad har stor succes med sin skarpe og velovervejede comedy, der gerne rammer både over og under bæltestedet. Medvirken i DR2-satiren “Tjenesten”, “rævesovsen” på P3 og roadmovie-konceptet “Livet i nødsporet” førte til, at han ved sidste års Zulu Comedy Galla fik tildelt talentprisen.

BEMÆRK: Aldersgrænse min. 15 år !!

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om et godt arrangement

Vælg dato:

Føj til din kalender

Vælg den kalender du ønsker at bruge fra listen herunder:

Reminder via SMS:

Indtast dit mobilnummer og få en reminder inden start:

Vælg dato:

Login på din profil

Indtast dit brugernavn og din adgangskode: