Status Quo

 

Arrangementet er afsluttet

Gjethuset, Gjethusgade 5, 3300, Frederiksværk

Billetpriser: Unum. ståplads 20 DKK inkl. gebyr

Mange af de store, gamle rocknavne genfinder sig selv i disse år og får ny luft. Status Quo er anderledes. De har altid holdt sammen på bandet og leveret masser af hits og solide koncerter – år efter år.
 
Status Quo er latin og betyder, at alt er ved det gamle - uforandret – og det er netop hvad dette britiske rockband er. I ordets bedste forstand.
 
Status Quo går helt tilbage til 1962, hvor Francis Rossi grundlagde The Spectres, som efter flere navneskifte i 1967 blev til Status Quo. Francis Rossi er stadig med når de spiller i Gjethuset. Det er den anden forsanger og guitarist Rick Parfitt også. Han kom til i 1965. De 3 andre band medlemmer har i gennemsnit været med i bandet i 23 år.
 
Lyttede man i 1967 til Efter Skoletid med Jørgen Mylius, vil man huske hittet Pictures of Matchstick Men med den dengang nye, britiske pop gruppe Status Quo. I 1970’erne trådte Status Quo i karakter som et hårdtslående rockband med bred appel, og i hvert tiår siden dengang har Status Quo vist en ny side af sig selv.
 
Live performance frem for alt!
Bandets entusiasme og energi er legendarisk. I 1986 præsterede de således at give en koncert i England, Danmark og Schweiz inden for et enkelt døgn. På trods af et salg på godt og vel 118 millioner albums, er det koncerterne der giver Status Quo det ry de har. Så sent som i 2007 spillede de for 67.000 fans på Wembley Stadium. 
 
NB: Bemærk at det er eneste koncert på Sjælland til efteråret....

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om et godt arrangement

Vælg dato:

Føj til din kalender

Vælg den kalender du ønsker at bruge fra listen herunder:

Reminder via SMS:

Indtast dit mobilnummer og få en reminder inden start:

Vælg dato:

Login på din profil

Indtast dit brugernavn og din adgangskode: