Cirkus Fantastica

Sebastians bedste i ny teaterkoncert

Arrangementet er afsluttet

Gjethuset, Gjethusgade 5, 3300, Frederiksværk

Billetpriser: Generel 20 DKK inkl. gebyr

Af Sara Grabow og Rolf Heim med musik af Sebastian
 
I 40 år har den danske trubadur beriget os med en skattekiste af sange: Du er ikke alene – Rose – Når Lyset bryder frem – Englen og den hvide araber – Den lille malkeko og vi kunne blive ved.

Cirkus Fantastica er historien om en flok cirkusartister, som i deres vinterpause er strandet i en lukket og øde tivolipark. Det, der holder livslysten og modet oppe, er tanken om den kommende sæson, om de kommende numre og den cirkusforestilling de nu skal skabe og skubbe cirkusvognen videre med. Dette er rammen om en forestilling, der vil byde på en lang række af Sebastians absolutte hits fra sidst i 70’erne til midt i 80’erne.

På scenen levendegøres længslen, håbet, kærligheden og Sebastians musik af et mangfoldigt sammensat hold af skuespillere, sangere, artister, gøglere og musikere.
Cirkus Fantastica er en spektakulær teaterkoncert lagt i hænderne på den Reumert-belønnede schweiziskfødte instruktør, Rolf Heim, kendt for blandt andet „Nick Cave“ på Betty Nansen og Århus Teater.

INSTRUKTØR: Rolf Heim
KAPELMESTER: Tomas Raae
SCENOGRAFI: Sisse Jørgensen
MEDVIRKENDE: Tammi Øst, Sara Grabow, Katja Tomasevic Olsen, Ole Thestrup, Peter Belli, Kristján Ingimarsson, Ivan Tomasevic, m.fl.
MUSIKERE: Tomas Raae, Dan Hvidtfeldt, Anna Brøndsted, Anders Buhl Holst-Jensen

Teaterkoncert med musikken du kender.

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om et godt arrangement

Vælg dato:

Føj til din kalender

Vælg den kalender du ønsker at bruge fra listen herunder:

Reminder via SMS:

Indtast dit mobilnummer og få en reminder inden start:

Vælg dato:

Login på din profil

Indtast dit brugernavn og din adgangskode: