Sommer Sjow Wivel og Frobenius

- inkl. lækker sommer-platte

Arrangementet er afsluttet

Tobaksgaarden, Tobaksgaarden 7, 5610, Assens

Billetpriser: Uspec. siddepladser 20 DKK inkl. gebyr

Thomas Wivel er en af de helt store. Ikke bare på grund af hans medvirken i et hav af tv- og radioprogrammer, men også på grund af en enorm produktivitet, der tæller bøger, satireudgivelsen Blæksprutten, adskillige dvd´er og en serie velanmeldte shows. Han var med fra stand-uppens tidlige barndom i 1991 – og siden har han findyrket sin undrende, lidt provokerende stil - blandt andet sammen Mette Frobenius.

Mette Frobenius er, med sine mere end 10 år i stand-up branchen, en bund solid garant for et godt grin. Der er ikke mange områder i livet, som Mette ikke er i stand til at behandle på overraskende og morsom vis.

Mette skiller sig i høj grad ud fra andre komikere. Dels er hun erhvervsjurist, fungerende domsmand, politisk aktiv, gift og har to børn. Og så er hun kvinde: Den udprægede selvironi er hendes humoristiske udgangspunkt, og kvindens vinkel på tilværelsen kommer altid til udtryk, når Mette indtager scenen.

Et show med Mette og Thomas er god og begavet humor – og ikke mindst: Et lysende eksempel på, at stand-up ikke nødvendigvis behøver at bevæge sig under bæltestedet for at være hylende morsomt.

Billetsalget til Sommer Sjow begynder torsdag den 22. marts – og én ting er sikkert: MAGE TIL UNDERHOLDNING SKAL MAN LEDE LÆNGE EFTER!


SOMMER SJOW
I hele juli måned byder Tobaksgaarden i Assens på festlig og morsom Sommer Sjow i selskab med nogle af Danmarks sjoveste kunstnere.

Der er tale om i alt 12 dinner-shows med et set-up, som man kender det fra de traditionelle revyer. Alle aftener spilles i Jacob Gade Salen hvor der vil være dækket op med rødternede duge og levende lys. Her vil baren være åben fra kl. 18.30 hvorefter aftenen indledes med en lækker sommerplatte - herefter skal der grines!

Sommer Sjow er hylemorsomme monologer, musikalsk sit-down comedy (på jysk), stand-up (på dansk), hellige køer, pølsesnak, latterlige viser og et godt glas øl!

MENU
Tobaksgaarden byder på dejlige Sommerplatte (inkluderet i billetpris) bestående af: Laksepaté med dressing, gravad hellefisk med kaviardip, parmaskinke med melon, Hummus med feta og oliven, kyllingesalat med karry-salsa, mørt kalvekød med kold tunsauce , fransk brie med jumbo rosiner og mandler i honning og cognac, fynsk rygeost og radiser. Frisk frugt, brød og smør.

PROGRAM
Der spilles på ugedagene torsdag, fredag, lørdag – og alle aftener begynder kl. 19 (show kl. 20.30):
THOMAS WIVEL & METTE FROBENIUS 26. 28. JuliWEEKENDOPHOLD
Tobaksgaarden har indgået aftale med Marcussens Hotel i Assens og kan derfor tilbyde et ophold med Sommer Sjow og overnatning til kr. 850,- (show, sommer-platte, overnatning og morgenmad). Vigtigt: Du skal selv sørge for at reservere værelse på Marcussens Hotel: 64 71 10 89) 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om et godt arrangement

Vælg dato:

Føj til din kalender

Vælg den kalender du ønsker at bruge fra listen herunder:

Reminder via SMS:

Indtast dit mobilnummer og få en reminder inden start:

Vælg dato:

Login på din profil

Indtast dit brugernavn og din adgangskode: