Sommer Sjow Monrad og Ougaard

- inkl. lækker sommer-platte

Arrangementet er afsluttet

Tobaksgaarden, Tobaksgaarden 7, 5610, Assens

Billetpriser: Uspec. siddepladser 20 DKK inkl. gebyr

Monrads soloshow overrasker og morer! Du er i virkelig godt selskab, hvis du vælger at gå ind til en aften med morsomme og underholdende Jan Monrad, som med sit soloshow akkompagneret af den uforlignelige Øyvind Ougaard har bevist, at han sagtens kan stå på egne ben.

Med sin nærværende lune charme får Monrad minutterne til at gå så hurtigt som sekunder, så man som publikum helt glemmer tid og sted, mens man underholdes af hylemorsomme monologer og herlige viser fra Jan Monrads egen store sangskat.

Holbæk Amts Venstreblad var da heller ikke i tvivl om d´herrers kvaliteter og kvitterede med at give 5 stjerner, da showet blev opført på Odsherred Teater.

”Jeg gør jo bare det, jeg altid har gjort” – smiler Jan Monrad beskedent, ”og når jeg ikke har Rislund ved min side, så må min egen mund jo løbe dobbelt så længe.” SOMMER SJOW
I hele juli måned byder Tobaksgaarden i Assens på festlig og morsom Sommer Sjow i selskab med nogle af Danmarks sjoveste kunstnere.

Der er tale om i alt 12 dinner-shows med et set-up, som man kender det fra de traditionelle revyer. Alle aftener spilles i Jacob Gade Salen hvor der vil være dækket op med rødternede duge og levende lys. Her vil baren være åben fra kl. 18.30 hvorefter aftenen indledes med en lækker sommerplatte - herefter skal der grines!

Sommer Sjow er hylemorsomme monologer, musikalsk sit-down comedy (på jysk), stand-up (på dansk), hellige køer, pølsesnak, latterlige viser og et godt glas øl!


MENU
Tobaksgaarden byder på dejlige Sommerplatte (inkluderet i billetpris) bestående af: Laksepaté med dressing, gravad hellefisk med kaviardip, parmaskinke med melon, Hummus med feta og oliven, kyllingesalat med karry-salsa, mørt kalvekød med kold tunsauce , fransk brie med jumbo rosiner og mandler i honning og cognac, fynsk rygeost og radiser. Frisk frugt, brød og smør.


PROGRAM
Der spilles på ugedagene torsdag, fredag, lørdag – og alle aftener begynder kl. 19 (show kl. 20.30):
JAN MONRAD & ØJVIND OUGAARD 12. - 14. juliWEEKENDOPHOLD
Tobaksgaarden har indgået aftale med Marcussens Hotel i Assens og kan derfor tilbyde et ophold med Sommer Sjow og overnatning til kr. 850,- (show, sommer-platte, overnatning og morgenmad). Vigtigt: Du skal selv sørge for at reservere værelse på Marcussens Hotel: 64 71 10 89) 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om et godt arrangement

Vælg dato:

Føj til din kalender

Vælg den kalender du ønsker at bruge fra listen herunder:

Reminder via SMS:

Indtast dit mobilnummer og få en reminder inden start:

Vælg dato:

Login på din profil

Indtast dit brugernavn og din adgangskode: