Aarhus Jazz Orchestra & Marilyn Mazur - Outstanding Jazzfestival

 

Arrangementet er afsluttet

Gjethuset, Gjethusgade 5, 3300, Frederiksværk

Billetpriser: Generel 20 DKK inkl. gebyr

Igor Stravinsky og Miles Davis står i dag som to af det 20. århundredes største musikalske fornyere. To geniale kunstnere der blev arkitekterne bag mange af de modernistiske landvindinger, som siden har været med til at forme vores nutidige musikalske univers. Aarhus Jazz Orchestra hylder nu de to modernistiske mestre ved en række koncerter som dirigeres af AJOs kunstneriske leder, Lars Møller.

En del af programet til koncerterne bliver et nykomponeret værk af Lars Møller. Med inspiration fra et af det 20. århundrede ikoniske moderne mesterværker, Igor Stravinskys 'Le sacre de printems' - på engelsk 'The Rite of Spring' - har Lars Møller nu komponeret 'The Rewrite of Spring'. Værket uropføres i 2013 i forbindelse med 100 års jubilæet for det oprindelige værks uropførelse i 1913.

Alle bigbandets dynamiske og dramatiske virkemidler kommer i spil i 'The ReWrite of Spring' og resten af programmet til disse koncerter. Det betyder at der både bliver spillet med bigbandets kraftfulde muskler og givet tid og rum til den poetiske, nordiske, melodiske tone.

Aarhus Jazz Orchestra:
Aarhus Jazz Orchestra regnes for et af Skandinaviens førende bigbands, og får som det eneste rytmiske ensemble støtte fra både Staten og Aarhus Kommune. Gennem tiden har orkesteret samarbejdet med et hav af store solister. De senere år har blandt andet budt på turné i USA med den amerikanske Grammy-vindende jazz-sanger, Kurt Elling, fantastiske koncerter med guitar-ikonet, John Scofield, det nykomponerede 'iRequiem' i en fyldt Aarhus Domkirke og Weather Report & Steps Ahead Tribute med Peter Erskine bag trommerne.

HUSK I kan få partout-billetter til alle Outstanding Jazzfestivalen. Partoutbilletter giver adgang til alle koncer og gratis garderobe.

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om et godt arrangement

Vælg dato:

Føj til din kalender

Vælg den kalender du ønsker at bruge fra listen herunder:

Reminder via SMS:

Indtast dit mobilnummer og få en reminder inden start:

Vælg dato:

Login på din profil

Indtast dit brugernavn og din adgangskode: