Trio Con Brio Copenhagen with friends

Frederiksværk Musikfestival

Arrangementet er afsluttet

Frederiksværk Musikfestival, Gjethusgade 5, 3300, Frederiksværk

Billetpriser: Numm. siddeplads 20 DKK inkl. gebyr

FREDERIKSVÆRK MUSIKFESTIVAL 2018 - KAMMERMUSIK UDEN GRÆNSER.

TRIO CON BRIO COPENHAGEN WITH FRIENDS
Trio con Brio blev dannet af de to koreanske søstre Soo-Jin og Soo-Kyung Hong og den danske pianist Jens Elvekjær i Wien i 1999 og markerede sig allerede stærkt i 2002 ved at vinde 1. pris i DR´s Kammermusikkonkurrence samt den tyske ARD-Wettbewerb i München.
Trio con Brio Copenhagen har fejret triumfer verden over, og internationale engagementer har taget dem til vigtige koncertsale og festivaler i Europa, Nordamerika og Asien, som New Yorks Carnegie Hall, Amsterdams Concertgebouw, Londons Wigmore Hall, Bunka Kaikan Tokyo, Berlin Konzerthaus, Seoul Arts Center og Teatro Olimpico Vicenza.
De to strygere er koncertmestre i DR SymfoniOrkestret, og Jens Elvekjær er Danmarks første Steinway Artist nogensinde, og er lektor på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Trioen er desuden initiativtager og kunstnerisk leder af Copenhagen Chamber Music Festival.
Det er altid spændende, når Trio con Brio inviterer nogle af deres musikalske kolleger. I år violinisten Andrej Bielow, der har udviklet sig til en af de førende ukrainske musikere i de senere år. Som solist og leder af Szymanowski Kvartetten har han indspillet over 20 cd’er. Og han har spillet sammen med utallige af de førende europæiske orkestre. Det samme kan siges om bratschisten Lise Berthaud, som for tiden er et af de helt store navne på sit instrument, og som vi også tidligere har haft fornøjelsen af her i Frederiksværk. Hun har igennem de sidste år modtaget adskillige prestigefyldte internationale priser og altså optrådt som solist med de førende orkestre i verden.

DØRENE TIL GJETHUSET ÅBNES 1 1/2 TIME FØR KONCERTEN - DØRENE TIL SALEN ÅBNES 30 MIN. FØR KONCERTEN.

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om et godt arrangement

Vælg dato:

Føj til din kalender

Vælg den kalender du ønsker at bruge fra listen herunder:

Reminder via SMS:

Indtast dit mobilnummer og få en reminder inden start:

Vælg dato:

Login på din profil

Indtast dit brugernavn og din adgangskode: