Duen & Bjarke Mogensen

Dirigent: Morten Ryelynd

Arrangementet er afsluttet

Frederiksværk Musikfestival, Gjethusgade 5, 3300, Frederiksværk

Billetpriser: Numm. siddeplads 20 DKK inkl. gebyr

FREDERIKSVÆRK MUSIKFESTIVAL 2018 - KAMMERMUSIK UDEN GRÆNSER.
DUEN og BJARKE MOGENSEN, accordeon
DIRIGENT: MORTEN RYELYND
DUEN – Det Danske Ungdomsensemble – består af ca. 25 unge, talentfulde strygere. Kernerepertoiret er det klassiske. Ved mere end hundrede koncerter i både ind- og udland har ensemblet aktivt udbredt og formidlet klassisk musik. Med dirigent og kunstnerisk leder Morten Ryelund som energisk indpisker er DUEN kendt for at begejstre både publikum og anmeldere ved klassiske koncerter på et højt kunstnerisk plan.
Genremæssigt spænder DUEN bredt – fra barok, klassik, romantiske strygerserenader og komplekse værker af markante modernistiske komponister som østrigske Arnold Schönberg til uropførelser af danske Anders Koppel, Ib Nørholm og Per Nørgård.
Mange af festivalens trofaste besøgende kan sikkert endnu huske DUEN’s koncerter igennem mange sæsoner, der altid inkluderede en af dansk musiks unge lovende talenter som solist. I 2007 var en ung mand ved navn Bjarke Mogensen solist og var blandt andet med til at uropføre Per Nørgaards ”Lysning”. Igennem de følgende år har Bjarke Mogensen været en kær og skattet gæst ved Frederiksværk Musikfestival. Hver gang er han en sikker leverandør af musik på en ny og spændende måde.

DØRENE TIL GJETHUSET ÅBNES 1 1/2 TIME FØR KONCERTEN - DØRENE TIL SALEN ÅBNES 30 MIN. FØR KONCERTEN.

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om et godt arrangement

Vælg dato:

Føj til din kalender

Vælg den kalender du ønsker at bruge fra listen herunder:

Reminder via SMS:

Indtast dit mobilnummer og få en reminder inden start:

Vælg dato:

Login på din profil

Indtast dit brugernavn og din adgangskode: