The Pagsberg Bigband

& The Vocals

03.03.2018

Gjethuset, Gjethusgade 5, 3300, Frederiksværk

Billetpriser: Numm. siddeplads 175 DKK inkl. gebyr

The BigBand er et fuldt bigband m. 5 saxer inkl. biinstrumenter (fløjte og klarinet), 4 trompeter, 4 basuner, rytmegruppe (bas, guitar, trommer, klaver) samt – som det eneste professionelle orkester i Danmark – en fast tilknyttet vokalgruppe bestående af 4 sangere. Ved projekter inddrages desuden bl.a. strygere samt percussionister. The BigBand har et bredt repertoire der spænder over både swing, latin og moderne bigbandjazz samt egne kompositioner. The BigBand kendetegnes ved professionalisme, seriøsitet, dygtige musikere, ambitioner samt et højt kunstnerisk niveau. The BigBand er en velfungerende og innovativ organisation i stadig udvikling. The BigBand leverer et helstøbt og færdigt produkt hver gang – hvad enten det drejer sig om tourneer, koncerter, indspilninger eller andre projekter.
The BigBand and The Vocals er et orkester med fire år på bagen. Målet med orkesteret har fra starten været at skabe ny musik i nye rammer i en tæt dialog imellem orkester/musikere og publikum.  

Som et lokalt orkester i København har vi ønsket at møde vores publikum i deres nærområde og derfor har vi en gang hver måned haft en koncert i kulturhuse på henholdsvis Islands Brygge (Amager), i Valby, på Bispebjerg og i Kongens Enghave. Vi har spillet med et væld af spændende solister og haft spændende samarbejder med firmaer og sponsorer. 

 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om et godt arrangement

Vælg dato:

Føj til din kalender

Vælg den kalender du ønsker at bruge fra listen herunder:

Reminder via SMS:

Indtast dit mobilnummer og få en reminder inden start:

Vælg dato:

Login på din profil

Indtast dit brugernavn og din adgangskode: