The Pagsberg Bigband

& The Vocals

Arrangementet er afsluttet

Gjethuset, Gjethusgade 5, 3300, Frederiksværk

Billetpriser: Numm. siddeplads 20 DKK inkl. gebyr

The Pagsberg Bigband
Sasha Masakowski Projektet.
 
Sasha Masakowski (www.sashamasakowski.com)  er en ny funklende sangerinde fra New Orleans, US. The Pagsberg Bigband www.thebigband.dk  skal lave et projekt med hende, der munder ud i 2 koncerter og en liveoptagelse. 8 nye kompositioner af Alexander Hagel Thorn, Niels Gerhardt, Emil Hess og orkesterets leder Mads Pagsberg bliver specielt skrevet til hende (støttet af kunst.dk). Sasha Masakowski er Artist in Residence i Danmark i Feb og Marts 2018. https://jazzdanmark.dk/projekter/artist-in-residence . 
Den alsidige amerikanske sangerinde og musikalske multitalent, Sasha Masakowski, skal være ny artist in residence. Den 31–årige amerikaner spillede flere koncerter under dette års Copenhagen Jazz Festival og er nu klar til at vende tilbage til Danmark, hvor hun vil opholde sig fra den 31. januar til den 12. marts.
Sasha Masakowski er måske ikke et navn, der klinger bekendt i den brede befolknings øre. Ikke desto mindre er sangerinden fra New Orleans et hastigt voksende navn på den amerikanske jazzscene. Med rødder i hendes hjembys musikalske tradition(er) bevæger Sasha Masakowski sig både i den traditionelle New Orleans jazz, henover verdensmusik til electropop og rock. Mens Sasha Masakowski er her, er det muligt at arrangere koncerter, clinics/master classes og bruge hende på indspilninger eller andre projekter.
Fremgangsmåden er simpel: man skal kontakte JazzDanmark for kontaktinfo, og derfra styrer man selv kommunikationen og projektets udformning og indhold.

 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om et godt arrangement

Vælg dato:

Føj til din kalender

Vælg den kalender du ønsker at bruge fra listen herunder:

Reminder via SMS:

Indtast dit mobilnummer og få en reminder inden start:

Vælg dato:

Login på din profil

Indtast dit brugernavn og din adgangskode: