Billy Cross - Goodbye To The Sixties

MED pladsreservation til middag

Arrangementet er afsluttet

Halsnæs Bryghus, Nordre Beddingsvej 35, 3390, Hundested

Billetpriser: Med plads-res. til middag 20 DKK inkl. gebyr

Still going strong. Måske endda stronger than ever?! Mr. Cross himself tager i aften udgangspunkt i albummet fra 2015, Goodbye To The Sixties, som er en hyldest til det levede liv gennem 70 år, kærligheden og forholdet til hans amerikanske ophav. Nummeret ”I Still Pray For You America” er min bøn til, at det land, jeg voksede op i, kan genvinde den moral, som det engang gik forrest med”, lyder det fra Billy Cross. ”Hver gang jeg kigger over Atlanten, bliver jeg frustreret over, hvad jeg ser”.
 
I aften skal vi opleve en Cross med noget på hjertet og en Cross, som tager et kærligt favntag om store oplevelser, som han har haft gennem livet. Rock ’n’ roll, blues, country og bluegrass, amerikansk folkemusik i bredeste forstand og et ekko af de samme inspirationskilder som hans forhenværende arbejdsgiver Bob Dylan også sværger til; den oprindelige Mississippi blues og folkemusikkens tidligere mestre.
Goodbye To The Sixties er Cross’ 5. album i rækken i eget navn siden 1986, hvor han også har koncentreret sig om flere andre projekter, f.eks. trioen Everybody´s Talking, som vi også har haft glæde af på Bryghuset.
Billy Cross, vokal og guitar - Flemming Ostermann - bas og vokal, Dan Hemmer - orgel, Henrik Askou – trommer.
Læs meget mere på Bryghusets hjemmeside
 
 
Billetpris med middag 648.-
Billetpris uden middag 459.-
 
Vær opmærksom på, at der skal vælges mellem ”Med middag” og ”Uden middag”. Når du har købt billet, har du også reserveret en plads, og der skal således ikke efterfølgende reserveres plads på Bryghuset.
Ønsker du at sidde sammen med andre, som har købt billet i et andet navn end dit, beder vi dig skrive til kontakt@halsbryg.dk.

Med middag
Køkkenet byder på skøn buffet med både kød, fisk og salater.
Du er velkommen fra 17.30. Buffet 18.00-20.00. Musikken starter 20.30.
Uden middag
Du er velkommen fra 20.00. Musikken starter 20.30.

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om et godt arrangement

Vælg dato:

Føj til din kalender

Vælg den kalender du ønsker at bruge fra listen herunder:

Reminder via SMS:

Indtast dit mobilnummer og få en reminder inden start:

Vælg dato:

Login på din profil

Indtast dit brugernavn og din adgangskode: