Christian Fuhlendorff - Anders Fjelsted - Martin Nørgaard

Lørdagslir på Comedy ZOO

Arrangementet er afsluttet

Comedy ZOO, Knabrostræde 19, 1208, København K

Billetpriser: Standard 20 DKK inkl. gebyr

Glæd dig til en aften, der får rørt alle lattermusklerne. der er nemlig tale om tre meget forskellige komikere, der nok skal få dig til at flække af grin på hver deres måde. Glæd dig til Martin Nørgaard, Anders Fjelsted og Christian Fuhlendorff
 
Martin Nørgaard er en ung fyr der har optrådt siden efteråret 2008. Det er i mellemtiden blevet til en 3. plads ved DM i Stand-up 2010, et spot på stand-up.dk sæson 7 og en plads som fast opvarmer for Linda P på hendes tour "Linda P - og MIG". Oprindeligt var Martin bare en småtyk dreng fra landet I dag er han en småtyk ung mand, der bor i byen. Der er ingen grænser for hvilke emner der står for skud, og morsomhederne bliver altid leveret med et glimt i øjet, så selv din farmor kan være med. Eller... Det er ikke sikkert, men hvis hun har humor kan hun!
 
Anders Fjelsted er charmerende, selvironisk og positiv. Men aldeles ikke ufarlig. Til trods for det unge udseende har han regeret på stand-up scenen i mere end 10 år. Anders´ herligt sarkastiske humor kan bl.a. andet opleves på Radio Novas morgenflade og på dvd´erne ”De Udvalgte” og ”Barnligt voksen”, hans seneste one man show.
 
Christian Fuhlendorff er en af Danmarks mediedarlings, der høster fantastiske anmeldelser for sit forfriskende og helt autentiske talent som komiker. Du har sikkert oplevet ham i TV2 Zulus sitcom af næsten samme navn ”Kristian” og roadmovie-konceptet ”Livet i nødsporet”, der blev vist som dokumentarfilm i biograferne og som serie på TV2 Zulu sidste år. Og så er han klar med sit næste one  man show “Enestående” fra 4. oktober. Få en forsmag på Fuhlendorff her.

BEMÆRK: Aldersgrænse min. 15 år !!

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om et godt arrangement

Vælg dato:

Føj til din kalender

Vælg den kalender du ønsker at bruge fra listen herunder:

Reminder via SMS:

Indtast dit mobilnummer og få en reminder inden start:

Vælg dato:

Login på din profil

Indtast dit brugernavn og din adgangskode: