Elias Ehlers

Fucking Glad

Arrangementet er afsluttet

Comedy ZOO, Knabrostræde 19, 1208, København K

Billetpriser: Standard 20 DKK inkl. gebyr

Elias Ehlers har allerede leveret mange perler til den danske comedy-scene. Alene hans sæt til de sidste års Comedy Aid har vakt vild jubel med hans samfundssatiriske undren over verden omkring ham. Denne gang vender han blikket indad og præsenterer sit indre tragikomiske univers i det forrygende sjove one man show “Fucking Glad”.
 
For livet er en lidelse, når man hedder Elias Ehlers, er sortseer og født med et ansigt fastfrosset i afmagtens folder, hvor bare det mindste smil føles som en mental fibersprængning. Især når verden er fyldt med jubeloptimister, der konstant forsøger at aftvinge ham en smule begejstring eller i det mindste bare en mimik ...
 
Elias´verden er faktisk hysterisk sjov, set udefra. Og som showet byder på udleverende tilbageblik på livet som Elias og den tristesse han bærer som et åg på sine i forvejen spinkle skuldre, er det nærmest umuligt at holde tårerne tilbage.... for du kommer med garanti til at græde af grin.
 
“Woody Allen sagde jo så berømt - at humor er "tragedie + tid" og jeg håber at mit show som helhed kommer til at bekræfte det udsagn” udtaler Elias Ehlers selv. Og faktisk er referencen til Woody Allen ikke helt skæv. Begge mestrer de at pinpointe og udlevere tilværelsen i tragikomiske fortællinger - i Elias´tilfælde afrundet i  forrygende sjove og elegante punchlines.

BEMÆRK: Aldersgrænse min. 15 år !!

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om et godt arrangement

Vælg dato:

Føj til din kalender

Vælg den kalender du ønsker at bruge fra listen herunder:

Reminder via SMS:

Indtast dit mobilnummer og få en reminder inden start:

Vælg dato:

Login på din profil

Indtast dit brugernavn og din adgangskode: