Big Apple BigBand

The jazz Soul of Porgy and Bess

Arrangementet er afsluttet

Gjethuset, Gjethusgade 5, 3300, Frederiksværk

Billetpriser: Unum. siddeplads: 20 DKK inkl. gebyr

”The jazz Soul of Porgy and Bess”.

I 1959 indspillede komponisten og arrangøren Bill Potts en af big band musikkens helt store klassikere ”The Jazz Soul of Porgy & Bess” med et All Star Big Band bestående af de bedste amerikanske jazzmusikere – navne som Phil Woods, Al Cohn, Zoot Sims, Bob Brookmeyer, Harry ”Sweets” Edison og Bill Evans blandt mange andre. 

Stort set siden har noderne til disse geniale arrangementer været gemt væk i en mørk kælder, men nu er det lykkedes Big Apple Big Band at grave de originale noder frem, og de vil så være det musikalske udgangspunkt for en fortælling om musicalen, albummet og tiden hvor det foregik. 

Musikjournalist og forfatter Per Wium vil indlede koncerten med en fortælling om Gershwin, Porgy & Bess og Bill Potts  hvorefter Big Apple Big Band, under ledelse af Bjarne Thanning, fremfører albummet i dets fulde længde. 

Undervejs sættes der individuel fokus på mange af bandets medlemmer, hvor der især bliver grund til at glæde sig til solopræstationer af den allestedsnærværende alt-saxofonist Jens Søndergaard, DR big bands mangeårige førstetrompetist Benny Rosenfeld og tenorsaxofonisten Per Jensen.
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om et godt arrangement

Vælg dato:

Føj til din kalender

Vælg den kalender du ønsker at bruge fra listen herunder:

Reminder via SMS:

Indtast dit mobilnummer og få en reminder inden start:

Vælg dato:

Login på din profil

Indtast dit brugernavn og din adgangskode: