Anne Dorte & Maria fra Tøsedrengene

 

Arrangementet er afsluttet

Gjethuset, Gjethusgade 5, 3300, Frederiksværk

Billetpriser: Unum. ståplads 20 DKK inkl. gebyr

Tøsedrengenes to sangerinder, Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen præsenterer alle Tøsedrengenes største hits live. For første gang siden 80‘erne.

Alle Tøsedrengenes største hits kommer nu tilbage til livescenen. Bandets to oprindelige sangerinder Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen, der i sin tid lagde stemmer til hits som “Sig du kan li’ mig”, “Indianer” og “Ud under åben himmel”, præsenterer nu alle Tøsedrengenes største sange under overskriften “Slip Det Fri” i en liveopsætning, der genopliver intensiteten og energien fra orkesterets storhedstid.

I dag, 25 år efter at orkestermedlemmerne endegyldigt gik hver tilsit, har musikken fortsat en friskhed og en appel, der får nye generationer til at tage den til sig. Samtidig bliver de ældre årgange sendt på en rejse tilbage i tiden, til dengang de gik til fest med svenskerhår, skulderpuder og cyklamenfarvede øreringe. I det hele taget har publikums interesse for Tøsedrengenes musik været stigende gennem de senere år, og det er den store og vedholdende 
opmærksomhed, der har fået Anne Dorte og Maria til at beslutte sig for at mødes, og synge sangene endnu en gang.

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om et godt arrangement

Vælg dato:

Føj til din kalender

Vælg den kalender du ønsker at bruge fra listen herunder:

Reminder via SMS:

Indtast dit mobilnummer og få en reminder inden start:

Vælg dato:

Login på din profil

Indtast dit brugernavn og din adgangskode: