The Technodelic Comedy Show

(JAPAN)

Arrangementet er afsluttet

Gjethuset, Gjethusgade 5, 3300, Frederiksværk

Billetpriser: Unum. siddeplads: 20 DKK inkl. gebyr

BEMÆRK: De første 100 billetter sælges til særpris til DKK 100,- (inkl. gebyr). Normalpris: DKK 250,- (inkl. gebyr).

Visuel magi...

 
Det er ikke kunst. Eller musik. Eller for den sags skyld dans. Ej heller fysisk teater. Det er en ny form uden for genre eller kategori, når den japanske performance-gruppe Siro-A præsenterer publikum for et interaktivt multimedieshow, der integrerer den live-elektroniske musik, comedy-genren og den menneskelige krop.
 
Det hele tilsættes high-tech video-projektionteknologi og optiske illusioner og smelter sammen i én fantastisk teaterforestilling.
Musik, grafik og kropsbevægelser synkroniseres, og gennem universelle medier, lyd og bevægelse brydes de sproglige barrierer med en non-verbal performance. Forestillingen adresserer publikum i alle aldre og på tværs af kulturelle grænser.

Blandt Siro-A's karakteristiske performances kan du glæde dig til at møde The Barcode Man, Human Layer, Movie Catcher, Box Man, Smash Fitter og Twinkleman, hvor man udnytter LED-teknologien i kostumer, digitale lyde og den synkrone bevægelse på scenen. Hver del af showet er enkel visuel magi og involverer publikum, uanset om det handler om at sample stemmer, billeder eller om at mikse billede og lyd i realtid på scenen.

Forvent at blive opslugt, overrasket og underholdt i et sjovt, engagerende og (ret) fantastisk møde mellem menneske, teknologi og musik.

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om et godt arrangement

Vælg dato:

Føj til din kalender

Vælg den kalender du ønsker at bruge fra listen herunder:

Reminder via SMS:

Indtast dit mobilnummer og få en reminder inden start:

Vælg dato:

Login på din profil

Indtast dit brugernavn og din adgangskode: