Comedieteatret

Når Katten Er Ude

Arrangementet er afsluttet

Gjethuset, Gjethusgade 5, 3300, Frederiksværk

Billetpriser: Unum. siddeplads: 20 DKK inkl. gebyr

BEMÆRK: De første 100 billetter sælges til særpris til DKK 100,- (inkl. gebyr). Normalpris: DKK 250,- (inkl. gebyr).
 
Søren er gift med Louise - hver onsdag løber han. Hans gode ven Henrik er gift med Marianne - hver onsdag går han til billard.…Det er i hvert fald hvad de siger de gør…!
 
…I virkeligheden låner Søren hver onsdag Henriks lejlighed, for at dyrke sin affære med  den billedskønne Sandra. Hvad han ikke ved er, at Henrik samtidig har en affære kørende med Sørens kone i deres lejlighed, mens Henriks egen kone Marianne er på forretningsrejse. Men en onsdag kommer Marianne så lidt tidligere hjem…
Glæd jer til en fuldstændig forrygende farce, hvor alle bliver hvirvlet ind i et spind af løgne, bortforklaringer, pinlige afsløringer og en solid portion ”Coq au Vin”.

Stykket er skrevet af den prisvindende engelsk forfatter og skuespiller Derek Benfield, og med COMEDIETEATRETS opførelse har forestillingen Danmarkspremiere.
 
Det er lykkedes os at få samlet et hold skuespillere, der alle mestrer farcens og komediens timing og lethed:

Vicki Berlinen humørbombe, der i sommer blev tildelt ”Årets Dirch” for sin fremragende medvirken i Nykøbing Falster Revyen sidste sommer og vinteren igennem er fast indslag i Live fra Bremen
Iben Dorneren varmblodet skønhed, som sidste år kunne opleves i ”Borgen” på DR og tidligere spillede rollen som den forførende Eliante i ”Misantropen” på Det kongelige Teater.
Pernille Schrøderen stilsikker komedienne som repræsenter vores teaterselskab på spindesiden og som i vinter spillede den slagfærdige Tante Bibi i ”Mamma Mia” i Århus Musikhus.
Peter Oliver Hansenen komisk karakterskuespiller der i vinter medvirkede i en anmelderrost ”Den Gerrige” på Det Kongelige Teater og som tidligere har rejst landet rundt med populære forestillinger.
Karsten Jansfort– COMEDIETEATRETS aktør på herresiden, der sandsynligvis igen får fingrene i klemme i en indviklet affære, ligesom han har fået det hele sidste efterår som en af de bærende komiske kræfter i ”SUGAR”.
 
Instruktør: Joy Maria Frederiksen

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om et godt arrangement

Vælg dato:

Føj til din kalender

Vælg den kalender du ønsker at bruge fra listen herunder:

Reminder via SMS:

Indtast dit mobilnummer og få en reminder inden start:

Vælg dato:

Login på din profil

Indtast dit brugernavn og din adgangskode: